De slagerij voor al uw kwaliteitsvlees en versbereide salades

De Slager - Slagerij

Van vlees en gevogelte, salades en beleg tot huisbereid vleesbrood en seizoensgerechten. De Slager is dé slagerij in Wetteren voor al uw kwaliteitsvlees, charcuterie, huisbereide salades en eenpansgerechten. Spring dus zeker eens binnen en geef uw ogen de kost aan al het lekkers achter de toonbank.

Vers vlees en gevogelte

Er is steeds een ruim aanbod aan vers vlees beschikbaar bij De Slager in Wetteren. U vindt er rund, kalf, varken, lam, kip en kalkoen. Ander vlees naar uw wens is mogelijk op bestelling. Hiervoor geeft u best een seintje twee dagen op voorhand.

Specialiteiten van het huis

De Slager is gespecialiseerd in huisgemaakte fricandon en droge worsten. De bereidingswijze is wat ons vleesbrood zo bijzonder maakt. Het wordt gebakken in een klassieke oven, en niet in een moderne steamer waar veel slagers mee werken. Ons vleesbrood wordt langzaam en op lage temperatuur gebakken waardoor het sappig blijft. Ook voor onze heerlijke droge worsten zijn we gekend in Wetteren. Zowel onze droge worsten als fricandon bereiden we volgens een aloud recept waarvan de ingrediënten geheim zijn.

Salades en beleg

We hebben een gamma van acht verschillende salades voor beleg: vlees, krab, tonijn, kip, pikante kip, kipcurry, speciale zomersalade – krab, garnaal, scampi – en smossalade, een echte topper.

Seizoensgerechten

In de zomer bieden we steeds een ruim assortiment aan vlees voor barbecue, en in de herfst en winter maken we een heerlijke hutsepot, alsook tal van andere seizoensgerechten zoals kalkoengebraad in archiducsaus en wildpastei. Ook voor de eindejaarsfeesten staan we steeds voor u klaar. Bekijk onze eindejaarsfolder voor ons aanbod aan gerechten voor geslaagde eindejaarsfeesten.

 

De Slager

Molenstraat 110
9230 Wetteren - België

Tel : 04 786 31 32804 786 31 328
info@deslagerwetteren.be
BTW BE 0463.723.247